Friday, 9 December 2016

AFRODITA ALMOND NATURAL OIL

I love removing my makeup with an oil and this AFRODITA ALMOND NATURAL OIL is perfect. 

I pour a little bit on my fingers and massage it all over my face including eyes and it melts all the makeup. Then I wet a small towel with hot water and wipe makeup residue and oil mixture away. This is a true oil so it doesn't foam up or becomes milky when you mix it with water so it's a bit harder to remove but if you use a towel like I do you won't have problems with that. This oil also conditions eyelashes and prevents their loss and I noticed that on my eyebrows too. 

It makes my skin so soft and clean. Besides that it's paraben, paraffine and silicone free. All in all an amazing makeup removing oil. 
_________________________________________________________________________________________

Ličila si najraje odstranjujem z oljem, saj imam suho kožo in tale AFRODITA MANDLJEVO NARAVNO OLJE je res super. 

Malo si ga nalijem na dlan in ga vtrem v kožo po celotnem obrazu tudi po očeh. Nato z vročo vodo zmočim manjšo brisačo in odstranim mešanico olja in ličil z obraza. To je res pravo olje, zato se ob mešanju z vodo ne speni ali postane kremno, zaradi tega ga je malce težje izprati z obraza, a če uporabite brišačo tako kot jaz, s tem ne boste imele problemov. Olje tudi neguje trepalnice in preprečuje njihovo izpadanje, kar pa lahko potrdim ne samo za trepalnice, ampak tudi za obrvi. 

Olje naredi mojo kožo super mehko in čisto, poleg tega pa ne vsebuje parabenov, parafinov in silikonov. Moram reči, da je res super in ga priporočam vsem. 
~thank you for visiting my blog~ 

~hvala za obisk mojega bloga~
 
 
 
 


1 comment:

  1. Ga uporabljam že en čas in je res super :)

    ReplyDelete